ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА ТА ЗГОДА

1. ВВЕДЕННЯ

При здійсненні господарської діяльності, Товариство з обмеженою відповідальністю «БАЯДЕРА ЛОГІСТИК», будуть оброблятися персональні дані (які можуть зберігатися на папері, в електронному вигляді або у будь-який інший спосіб) про наших користувачів, і ми усвідомлюємо необхідність відноситися до них належним і законним чином згідно з чинним локальним законодавством з питань захисту і конфіденційності даних. Це Повідомлення про обробку персональних даних користувача (далі – «Повідомлення») описує порядок, за яким Товариство з обмеженою відповідальністю «БАЯДЕРА ЛОГІСТИК» (далі – «Компанія» або «ми»), як володілець персональних даних, збирає, використовує та у будь-який інший спосіб обробляє інформацію про своїх користувачів (далі – «Персональні дані користувача»). Ми розуміємо важливість захисту Ваших Персональних даних як користувача і прагнемо використовувати наш сумлінний досвід обробки таких даних. Наші процеси направлені на те, щоб збирати, обробляти, використовувати та передавати ці дані у відповідності до чинного законодавства.

2. ДАНІ, ЩО ЗБИРАЮТЬСЯ ТА ОБРОБЛЯЮТЬСЯ НАМИ

Компанія збирає Персональні дані користувача безпосередньо від Користувача, а також, з інших доступних джерел у тій мірі, в якій вона є відповідною та дозволеною чинним законодавством. Ми збираємо, обробляємо та/або використовуємо наступні Персональні дані користувача:

Ми збираємо, обробляємо та/або використовуємо Персональні дані користувача з наступними цілями:

  1. використання Фото користувача для створення віртуального ланцюга Соборності «Київ – Сімферополь», розміщення на карті.
  2. підтвердити Персональні дані користувача та перевірити рекомендації та/або провести попередню перевірку даних.
  3. проінформувати Вас електронною поштою та надати можливість змінити пароль для входу на сайт. Ми не збираємо та не використовуємо надані Вами в рамках цієї Згоди Персональні дані для інших цілей, що не перераховані вище.

Лише обмежена кількість осіб Компанії будуть мати доступ до Персональних даних користувача, коли це необхідно у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків. Компанія не збирає, не використовує, не розкриває та не обробляє у будь-який інший спосіб Персональні дані користувача для маркетингових цілей. Компанія не буде зберігати Персональні дані користувача на довший період, ніж той, який передбачається для досягнення цілей, зазначених у цьому Повідомленні та/або необхідних чи дозволених чинним місцевим законодавством. Крім того, Персональні дані користувача можуть бути оброблені для інших цілей, які Користувач явно погодив у кожному додатковому окремому випадку. Кожного разу, коли це необхідно та відповідає обов'язковим вимогам щодо ведення обліку, Компанія видаляє та/або анонімізує Персональні дані користувача, які більше не потрібні.

3. ОДЕРЖУВАЧІ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА

Ваші персональні дані будуть використовуватися виключно Компанією і для Компанії. Проте візьміть до уваги, що Ваші Персональні дані користувача можуть бути розкриті: - постачальникам послуг, які задіяні для вищевказаних цілей. Компанія вимагає, щоб ці компанії забезпечували належний захист Ваших Персональних даних користувача та не використовували їх з неправомірними цілями. Серед таких постачальників є компанія Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙ.ЕР.СІ.КОМПАНІ», яка підтримує функціонування сайту. Компанія не розкриває Персональні дані користувача будь-якій третій стороні, яка не є (а) Юридичною особою Товариство з обмеженою відповідальністю «БАЯДЕРА ЛОГІСТИК», або (б) постачальником послуг за письмовим договором, без попереднього повідомлення Користувача та отримання позитивної згоди для такого розкриття. Інформація, яку подає Користувач, повинна бути повною, точною та актуальною. Ми приймаємо розумні кроки, щоб зберегти Персональні дані користувача, які ми маємо в своєму розпорядженні точними і видалити невірні або непотрібні особисті дані. Стосовно обробки Персональних даних користувача, Користувач завжди матиме права, передбачені чинним місцевим законодавством. Крім того, це Повідомлення надає Користувачеві право знати, які Персональні дані Користувача ми маємо відносно Користувача; заперечувати на законних підставах, що Компанія обробляє Персональні дані користувача.

4. ЗАХИСТ ТА ДОСТОВІРНІСТЬ ДАНИХ

Ми докладемо необхідних розумних зусиль, щоб здійснити належні заходи по відношенню до незаконної чи неправомірної обробки Персональних даних користувача, та понесених втрат або збитків, зловживань, здійснення несанкціонованого доступу, розкриття, виправлення або знищення таких даних. Ми повинні забезпечити процедури і технології захисту Персональних даних користувача від моменту збору до моменту їх знищення. Забезпечити захист Персональних даних користувача означає гарантувати конфіденційність, цілісність та доступність Персональних даних користувача (в рамках повноважень). Компанія, наскільки це допустимо, підтримує законні процедури і надає гарантії, що такі дані є надійними, точними, повними та актуальними для їх цільового призначення. Конфіденційність та безпека є ключовими міркуваннями для Компанії. Ми визначили конкретні обов'язки щодо вирішення питань, пов'язаних із конфіденційністю та безпекою. Ми застосовуємо нашу внутрішню політику та керівні принципи шляхом відповідного вибору заходів, включаючи, активне і реактивне управління ризиками, інженерію безпеки та конфіденційності. Ми вживаємо відповідні розумні заходи для вирішення питання про безпеку в Інтернеті, фізичну безпеку, ризик втрати даних та інші подібні ризики, беручи до уваги ризик, який представляє обробка, та характер захищених даних. Крім того, ми обмежуємо доступ до наших баз даних, що містять особисті дані, уповноваженим особам, які мають обґрунтовану потребу отримати доступ до такої інформації.

5. ЯКІСТЬ ДАНИХ ТА ВАШІ ПРАВА

Інформація, яку подає Користувач, повинна бути повною, точною та актуальною. Ми приймаємо розумні кроки, щоб зберегти Персональні дані користувача, які ми маємо в своєму розпорядженні точними. Стосовно обробки Персональних даних користувача, Користувач завжди матиме права, передбачені чинним місцевим законодавством. Крім того, це Повідомлення надає Користувачеві право знати, які Персональні дані користувача ми маємо відносно Користувача; заперечувати на законних підставах, що Компанія обробляє Персональні дані користувача.

6. ВИКОРИСТАННЯ КУКІВ САЙТОМ ДЕНЬ СОБОРНОСТІ

На веб-сайті використовуються файли cookie та веб-маяки (далі - "файли cookie"). Ці інструменти складаються з невеликих текстових або піксельних файлів, які зберігаються на вашому комп’ютері.

Оскільки ми цінуємо вашу конфіденційність і хочемо бути прозорими в тому, як ми збираємо інформацію про вас, у цьому повідомленні містяться відомості про файли cookie, які ми використовуємо та як це вплине на ваш досвід перегляду.

Ви можете заблокувати, відключити і видалити cookie-файли, веб-маяки та інші аналогічні елементи, якщо ваш веб-браузер або пристрій дозволяють зробити це.

7. ЯКІ КУКІ ВИКОРИСТОВУЄМО?

Нижче ми докладно описали категорії файлів cookie, встановлені нашим веб-сайтом, та їх призначення.

Суворо необхідні файли cookie - ці файли cookie необхідні вам для перегляду веб-сайту та використання його функцій. Без цих файлів cookie ми не можемо використовувати певні функції для доступу до захищених ділянок сайту.

Файли cookie налаштувань - ці файли cookie, також відомі як “функціональні файли cookie”, дозволяють нашому веб-сайту зберігати елементи для вашої авторизації на сайті (що ваше ім’я користувача та пароль, щоб ви могли автоматично входити в систему).

Статистичні файли cookie - ці файли cookie, також відомі як “ефективні файли cookie”, збирають інформацію про те, як ви використовуєте веб-сайт, наприклад, про те, які сторінки ви відвідали та які посилання натискали. Жодна з цієї інформації не може бути використана для вашої ідентифікації. Це все агреговано і, отже, анонімізоване. Їх єдиною метою є вдосконалення функцій веб-сайту. Сюди входять файли cookie від сторонніх служб аналітики, якщо вони призначені виключно для використання власником відвіданого веб-сайту.

Маркетингові файли cookie - ці файли cookie відстежують вашу діяльність в Інтернеті, щоб допомогти адаптувати більш релевантну рекламу або обмежити кількість переглядів реклами. Ця інформація може використовуватися сайтом для аналізу та відстеження даних, визначення популярності певного вмісту, розміщення реклами та вмісту, націленого на ваш інтерес, а також для кращого розуміння вашої активності в Інтернеті.

ЗГОДА КОРИСТУВАЧА

Я ознайомлений з «Повідомленням про обробку персональних даних користувача», повністю розумію його зміст і надаю свою пряму згоду на: · застування його умов в дозволених цілях, в тому числі, на збір, обробку та використання моїх Персональних даних користувача Компанією;

Я проінформований Компанією про свої права, як суб’єкт Персональних даних, визначені в статті 9 Закону України «Про захист персональних даних», в тому числі, про право у будь-який час відкликати свою згоду. Однак, це відкликання не вплине на законність обробки Персональних даних користувача, яка була здійснена протягом фактичної дії наданого оригіналу згоди.